Meny

· SMÅ SERVERINGAR ·

Smörstekt terrine-toast med honung & Espelettepeppar 145
Råräka med äpple, dill och kålrabbi 145
Fläderglaserad Rödbeta med Valnöt & Smörmajonnäs 135
Oxtartar med en dijonnaise, Pecorino ost & machésallad 145

· · ·

· MELLAN SERVERINGAR ·

Stenbitsrom med ägg 63, dillmajonnäs & picklad blomkål 155
Svensk bläckfisk med en ängyrs-chimichurri & grillad citron 145
Broccoli fritters med tartarsås 115

· · ·

· STÖRRE SERVERINGAR ·

Barigoule med semitorkad tomat, rostad jordärtskocka och svensk stekost 235
Lamm från Appeltorp med en Salsa Verde, grillad rödlök & rädisa 250
Smörstekt piggvar med sauterad purjolök, fänkål & smörad grönsaksfond 250

· · ·

· SPECIALS ·

Tupplevermousse från Tockafarmen, med eau de vie och pickles 40
Svensk clubstek med karamelliserad potatis, grönpepparsås och sallad för två 850
Cantaloupesorbet med olivolja och havssalt 55 Add-on säsongens första stenbitsrom 50gr 90
Hel burk Gold Oscietra Caviar 28 gr 875

· · ·

· ATT AVSLUTA MED ·

Villans rabarberpaj med vispad grädde 130
Choklad ’Nemesis’ med crème fraîche och apelsin 135
Två ostar från Almnäs Bruk med honung och fröknacke 140
Verbenasabayonne med bergamott & vaniljglass 145

· · · · · ·

Observera att detta är en exempelmeny som uppdateras kontinuerligt efter säsong.