Meny
· KALLA SERVERINGAR ·
Villans ’Croque’-terrine, pistage, russin och pickles 145
Stenbitsrom med krispig potatis, syrad grädde och gräslök 145
Bakad jordärtskocka, färskost, yoghurt och fänkål 120
Råbiff på oxe med dragon, hasselnöt och kålrabbi 145
Krabbklo med dragonsmör och grillad majonnäs 195
· · ·
· MELLAN SERVERINGAR ·
Ägg 63 med sotad purjolök, grillat smör, hasselnöt och kapris 140
Rökt gös med äggkräm, selleri och amandinepotatis 125
Broccoli fritters med tartarsås 115
· · ·
· STORA SERVERINGAR ·
Vårlamm från Appeltorp, schalottenlök och nässlor 250
Confiterad palsternacka med jordärtskocka och rostad blomkålsås 195
Ringsjögös med röd morot, svartkål och smörsås 245
· · ·
· SPECIALS ·
Josephine no 4 ostron med flädervinäger och olivolja 70 p/st
Handdykt pilgrimsmussla med smörsås och svart oliv 120
250 gr bakad Granbarksost från Jürss Mejeri för två personer med toast och pickles 350
Svensk clubstek med karamelliserad potatis, grönpepparsås och sallad för två personer 680
Observera att vi har ett begränsat antal att sälja
· · ·
· ATT AVSLUTA MED ·
Två ostar från Almnäs Bruk med honung och fröknacke 140
Choklad ’Nemesis’ med hasselnötpraliné och yoghurt 135
Kryddkokt Clara Frijs päron med crème Diplomat 105
Kanderade valnötter, kanelkaramell och vaniljglass 105
· · ·
· KOCKENS VAL ·
Låt vår kock bestämma kvällens meny 750
· · · · · ·
Observera att detta är en exempelmeny som uppdateras kontinuerligt efter säsong.